1 2 3 4 5

coronavirus update: school gesloten

De Nationale Veiligheidsraad heeft beslist de lessen te schorsen in alle scholen om de verdere verspreiding van het coronavirus in te dijken en de kwetsbare groepen te beschermen.
Geplande uitstappen en studiereizen worden ook geannuleerd.
Deze maatregel gaat in op vrijdag 13 maart om 24 uur en duurt t.e.m. 3 april 2020.

uitstap 22 maart Luik: La Boverie/Aquarium-Museum

Kaska-dko nodigt je uit om deel te nemen aan de studiereis naar Luik. De uitstap gaat van start bij een bezoek aan La Boverie waar we met een gids een selectie van een veertigtal hyperrealistische beeldhouwwerken van de grootste namen in de hedendaagse kunst (Paul McCarthy, George Segal, Ron Mueck, Maurizio Cattelan, Berlinde De Bruyckere, Duane Hanson, Carole Feuerman, John De Andrea,…) gaan bekijken. De expositie Ceci n’est pas un corps toont een weergave van de evolutie van de menselijke gestalte van de jaren 1970 tot vandaag.

Zon. 16-02-2020: Den Haag / Wassenaar

Kaska-dko nodigt je uit om deel te nemen aan de studiereis naar Den Haag. De uitstap gaat van start bij een bezoek aan het Kunstmuseum Den Haag waar we de tentoonstelling Breitner vs Israëls - vrienden en rivalen gaan bekijken. De expo richt zich op de wisselwerking tussen George Hendrik Breitner (1857-1923) en Isaac Israels (1865-1934), die op het einde van de negentiende eeuw tot de belangrijkste figuren in de Nederlandse schilderkunst behoren. Beide kunstenaars doorlopen hun opleiding in Den Haag.